Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Användning efter träningen

Efter träningen är före träningen. Vill du maximera ditt träningsresultat? Då är efter träningen helt rätt tid. Med foodspring utvecklar vi finest fitness food som stödjer dig på vägen till att uppnå dina mål.  

Särskilt under styrketräningspass eller vid funktionell träning belastas dina muskler intensivt. Därefter behöver du framförallt en sak: Protein.

Till våra proteindrycker satsar vi på proteiner från gräsbetesmjölk av hög kvalitet. Whey Protein är den perfekta drycken efter styrketräning. 3K och ekologiskt protein förser dig med extra värdefullt kasein, som förser dina muskler med proteiner i upp till 7 timmar. För alla som föredrar grönt har vi utvecklat Vegan Protein som förenar 4 högvärdiga vegetabiliska proteinkällor och är laktos- och sojafritt. På sommaren är CocoWhey en proteinrik förfriskning efter ett svettigt träningspass. 

Vill du hellre ha något att tugga på? Då är våra Protein Bars, lufttorkad Beef Jerky från gräsbetande kor eller vårt Peanut Butter av 350 rostade jordnötter perfekt för dig.  


”Träning och kost går hand i hand. För att uppnå maximala träningsresultat är en proteinrik kost absolut nödvändig. Även aminosyror och nyttiga snacks till vardags är utmärkta för att stötta träningen.”  


Klassikern efter träning är aminosyran L-glutamin. Till vårt L-glutamin satsar vi på en vegetabilisk råvara av fermenterade majskorn. Vi tar bestämt avstånd från källor av låg kvalitet, som ankfjädrar. 

Förresten: Om du vill dra fördel av en hel powerdos efter träningen är våra paket ett bra val för dig. Muskelöknings-, viktnedgångs-, funktionell tränings- eller snackspaket: Alla paket kombinerar specialprodukter för träningen och erbjuder dig en ordentlig prisförmån.