Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Användning före träningen

Det du äter innan träningen är avgörande för vad du kan prestera. Kolhydrater är din främsta energileverantör. Det innebär: Ska det vara kolhydrater, så ska det vara nu. 


”Rätt kost före träningen är avgörande för att du ska kunna prestera. Tillskott kan stödja kraft- och uthållighetsträning men även din beach body-träning.” 


foodspring erbjuder dig Pre-Workout-tillskott av bästa kvalitet. BCAAs innan träningen skyddar dina muskler om det blir längre och hårdare pass. L-arginin ger dig kraft och uthållighet som aldrig tidigare även vid intensiva pass. Den perfekta partnern för din figurträning är L-karnitin. Aminosyran optimerar din energiutvinning. För definierade muskler och en snygg kropp. För att optimera explosivitet och uthållighet är kreatin perfekt. 

Aminosyrorna av högsta kvalitet från foodspring utvinns uteslutande från växtriket, t.ex. från majskorn. Genom en fermenterande process bearbetas råvaran på ett skonsamt sätt och en ren slutprodukt för maximal biotillgänglighet garanteras. Alla kapslar från foodspring är tillverkade av vegetabilisk cellulosa, är 100 % veganska och passar därmed även de mest krävande idrottarna.