Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Snacks som mellanmål

Snacks som mellanmål är ett tröttsamt ämne? Inte med foodspring. Vi har de perfekta snacksen för din fitnesslivsstil. Innovativt, gott och ToGo. High Protein och Low Carb. Precis vad du behöver. Utan onödiga ingredienser. Av de bästa råvarorna.  


”Till våra snacks letar våra näringsexperter efter råvaror och livsmedel av bästa kvalitet som sedan utgör grunden i de snacks som de utvecklar och som tillmötesgår de högsta kraven.”


Superfoods står då allra högst upp på listan. Med hög näringstäthet förser de dig med många antioxidanter och vitaminer. Våra gojibär har solmognat på det kinesiska höglandet och torkats så att så mycket som möjligt av de värdefulla näringsämnena bevaras. Även våra Nötter & Bär är något extra. Macadamianöt & mandel möter gojibär, mullbär och många andra högvärdiga nötter och bär av ekologisk kvalitet. 

Med noggrant utvalda vita ekologiska chiafrön kan du snabbt och enkelt göra en chiapudding att ta med dig när du är på språng. Är du mer sugen på choklad? Då är en Protein Bar Brownie det perfekta High Protein-alternativet. 

En riktig höjdpunkt som mellanmål är våra Crunchy Fruits. Torkade frukter som är så knapriga och koncentrerade som du aldrig tidigare upplevt. Naturligtvis utan tillsatt socker. Bara frukt för ren njutning. Tycker du bättre om matiga saker? Då ska du prova Crunchy Veggies eller vår Beef Jerky från skotska gräsbetande kor.


”De hälsosamma fitness-snacksen från foodspring genomgår stränga kvalitetskontroller. Ett omsorgsfullt arbete för hand och en unik och skonsam bearbetningsprocess gör våra produkter helt unika - för hälsan som helhet och med imponerande näringsvärden.”