Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Användning på morgonen

Hur du börjar dagen avgör dina framgångar. Lågkolhydratsfrukost, proteinfrukost för formen eller en extra portion superfoods på morgonen. finest fitness food från foodspring förser dig med rätt frukost oavsett vad du har för mål.


”Vi erbjuder livsmedel som dessutom bidrar med hälsosam näring. Det innebär: Minimalt arbete och maximal nytta för din kropp. Det funkar med hjälp av innovativa produkter av högsta kvalitet. Precis det som foodspring står för.”


Vår ekologiska proteingröt från Bodensjön med 20 g protein per portion är inte bara rätt frukost för muskelökning, utan håller dig dessutom mätt länge, du klarar dig hela förmiddagen och det är helt enkelt jättegott.


”Frukosten är avgörande för att du ska nå dina träningsmål. Men även för att allmänt starta och klara dagen på ett nyttigt sätt. Trenden att hoppa över frukosten har kasserats för länge sedan.”


Superfood your breakfast. Chiapudding av exklusiva vita ekologiska chiafrön med topping av gojibär är perfekt för en proteinrik lågkolhydratsfrukost. Våra Superfood Blends förser smoothies med en extra portion näringsämnen. Om du hellre gillar nötter kommer du att älska vårt jordnötssmör av hela rostade jordnötter.

Speciellt före träningen är det viktigt att hitta en frukost som ger dig energi utan att belasta kroppen. Chiapudding med färsk frukt är perfekt. Men även en fräsch smoothie med Superfood Berries ger dig den energi du behöver.