Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Certifierat ekologiskt

Det är stor efterfrågan på ekologiska livsmedel. Av goda skäl. Det behöver visserligen inte alltid vara ekologiskt men när det gäller vissa livsmedel bör du inte kompromissa.


”Vi litar på stränga certifikat och märkningar när det gäller våra ekologiska livsmedel. Därutöver arbetar vi nära tillsammans med våra leverantörer och lägger stort värde på en hållbar värdekedja och transparent kommunikation.”


Ekologiska livsmedel har tydliga regler som måste följas och kontrolleras av oberoende instanser. Därför kan vi lova att där det står ’ekologiskt’ på, så är det verkligen ’ekologiskt’ inuti.

Med Ekologiskt Protein har vi revolutionerat proteinmarknaden. Som en av de första i sitt slag övertygar Ekologiskt Protein med naturlig smak - helt utan konstgjorda sötningsmedel och kemiska tillsatser. Istället innehåller det äkta vaniljstång och kakaopulver.

Vårt jordnötssmör har också lyckats placera sig bland favoriterna. Jordnötterna från ekologisk odling skalas och rostas. Vad innebär det för dig? Bättre smak och alla näringsämnen.

Till vår sojabaserade proteingröt går vi ett steg längre och satsar på lokal soja från Bodensjön och från Österrike som odlas av ett klassiskt familjeföretag.

För våra ekologiska nötter och bär, har vi rest jorden runt för att hitta de allra bästa. En sak är säker: Ekologisk kvalitet är ett måste för att bevara de värdefulla näringsämnena i våra ingredienser av högsta kvalitet. Samma sak gäller för våra vita chiafrön. De ekologiska gojibären och den ekologiska kokosoljan ståtar till och med i rawfood-kvalitet. Skonsammare går det inte att få det.