Low Carb Protein Banana Cheesecake

Low Carb Protein Banana Cheesecake

Low-calorie Cheesecake

Mellan
55 mins
Viktnedgång

Näringsvärde: per portion

Kalorier 116 kcal 71 kcal / 100 g
Kolhy­drater 8 g 6 g / 100 g
Proteiner 12 g 13 g / 100 g
Fett 3 g 4 g / 100 g

Ingredienser:
person

5 st ägg
30 g Shape Shake Vanilj från foodspring
17 g bakpulver
10 g smör
1 st banan
500 g kvarg

Tillredning av low carb protein banana cheesecake

  • Först så ska du separera äggen och vispa äggvitorna tills de är styva. Blanda sedan bakpulvret med Shapeshake (helst vaniljsmak).
  • Mosa bananerna i skål och blanda the tillsammans med kvarg, egggulorna och det redan smrta smöret
  • Blanda nu med Shapeshake / bakpulver mix. Häll försiktigt i de vispade äggvitorna.
  • Häll sedan hela mixen i en smord bakform och sätt in i ugnen på 180 grader i 45 minuter.
  • Låt den svalna och njut av din low carb protein banana cheesecake!

Tillredning:

Tips

Den här banana cheesecake smakar som bäst med färsk frukt eller fruktpuré