Omelett med Fetaost & Tomat

Omelett med Fetaost & Tomat

Italiensk Omelett

Lätt
15 mins
Viktnedgång

Näringsvärde: per portion

Kalorier 334 kcal 350 kcal / 100 g
Kolhy­drater 5 g 3 g / 100 g
Proteiner 19 g 21 g / 100 g
Fett 26 g 28 g / 100 g

Ingredienser:
person

2 ägg
1 tsk Ekologisk Kokosolja från foodspring
60 g tomat
25 g fetaost
2 tsk mjölk
kryddning

Tillredning av Omelett

  • Värm stekpannan och tillsätt kokosolja.
  • Vispa äggen i en skål och blanda med 1tsk mjölk, salt, peppar och resterande kryddor.
  • Häll bladningen i stekpannan.
  • Skär tomaten och fetaosten i små bitar och placera dem på omelettsmeten.
  • Dra ner värmen på stekpannan till mellanvarmt och låt omeletten stekas med ett lock ovanför i ca. 6 minuter.
  • Omeletten är redo när undersidan är gyllene och fetaosten har smält.
  • Njut!

Tillredning:

Tips

Krydda din omelette med dina favoritsmaker.