Kalorisnåla kakor


Du behöver inte vara yrkesbagare för att sno ihop våra smarriga kakor och bakelser. I dessa recept kombineras inspirerande kreativitet med kalorisnåla, kvalitativa och nyttiga ingerdienser som är skonsamma för kroppen. Raffinerat socker tycker vi också att man kan klara sig lika bra utan, det går nämligen finfint att söta på andra sätt sålänge du har koll på hur och med vad.


Snabba och smidiga recept

Är du en sån som inte gillar att baka, men älskar att mumsa på sötsaker? I så fall är våra recept något för dig! Vi vägleder dig stegvis genom lättbakade och farligt smarriga recept. Med sammanfattande och pedagogiska videos är det ingen konst att slänga ihop ett gäng småkakor till kaffet eller en härlig rulltårta till stranden eller sommarfesten. I vår omfattande receptbank hittar du dessutom både huvudrätten, förrätten, tilltuggen och fördrinken - hela registret från A till Ö alltså! De flesta av våra recept innehåller även en extra dos protein för dig som gillar att träna och röra på dig. 

No sugar. Low carb.

Många av våra klassiska kakrecept innehåller tyvärr stora mängder raffinerat socker. Det är såklart gott - inget snack om saken - men dessvärre inte sådär superhälsosamt. Om du är ute efter att gå ner i vikt så kan det dessutom vara knepigt att få tag i efterrätter som tillåter dig att hålla det nödvändiga kaloriunderskottet. Vi försöker att dra ner på - eller helt undvika - raffinerat socker i våra kakrecept. Dels för att vi tycker att alla ska få njuta av smarriga sötsaker, men också eftersom vi bryr oss om hälsa i allmänhet. Oftast använder vi raffinerat socker av ren vana, trots att de flesta bakverk smakar minst lika bra utan.