Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Low Carb fitness food

Vill du ha en lågkolhydratsdiet utan Jojo-effekt? Eller vill du livnära dig på en låg andel kolhydrater på lång sikt? Detta fungerar endast om du satsar på nyttiga fetter, högvärdiga proteiner och en totalt sett genomtänkt och balanserad kost. Low Carb finest fitness food från foodspring stödjer dig så att du uppnår dina mål.


”foodspring Low Carb-produkter har utvecklats av näringsexperter och passar till en lågkolhydratskost. Ett näringsschema för lågkolhydratskost kan bidra till att minska kroppsfett på ett effektivt sätt. En balanserad kost med naturliga livsmedel bör dock finnas med på ett näringsschema för lågkolhydratskost.”


Eftersom kolhydrater - kroppens huvudenergikälla - minskar under lågkolhydratsperioden måste det finnas annat på schemat som kroppen kan få energi från. Vårt tips: Hälsosamma fetter. Ekologisk kokosolja och ekologiskt jordnötssmör passar utmärkt till matlagning, medan nötter och bär eller Protein Bars är ett utmärkt mellanmål.

Du behöver inte avstå från något. Veganskt protein, muffins eller snacks som mellanmål är lika variationsrika som recept för muskelökning eller viktnedgång med vegansk kost.

Proteindrycker är inte bara utmärkta efter träning utan passar även till müsli på mornarna eller som lågkolhydratsmilkshake på eftermiddagen. Har müsli på morgonen för mycket kolhydrater för din del? Inget problem - prova med vita ekologiska chiafrön eller ett jättegott proteinbröd.

Högvärdiga tillskott boostar ditt träningspass och din återhämtning när du saknar energi eller när det blir extra intensivt.