Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Laktosfri fitness food

Att hitta laktosfria livsmedel som är goda och samtidigt bra för formen är inte alltid enkelt. Vi tog oss en funderare och utvecklade finest fitness food, som passar perfekt till ditt laktosfria näringsschema. Och som är jättegott.


”Våra nutritionister, livsmedelstekniker och näringsexperter utför stränga kvalitets- och smakkontroller på laktosfri fitness food från foodspring. Så att de säkert är laktosfria och goda.”


Laktosfritt proteinpulver? Det är inget problem. Vårt Vegan Protein är 100 % laktosfritt. Som dryck efter träningspasset, milkshakealternativ eller i müsli - det berikar din vardag med utmärkt allergivänligt protein från ärtor, ris, hampa och solroskärnor och har en fullständig aminosyraprofil.

Som mellanmål passar Crunchy Fruits och Veggies perfekt. Torkade frukter resp. grönsaker. Utan socker. Utan kemikalier. Bara torkade. Låter inte så sexigt. Men de smakar så.

Även i de klassiska tillskotten avstår vi från laktos. Varför? Enkelt. Eftersom BCAAs, kreatin, omega 3 och co av bra kvalitet inte behöver laktos för att stötta din träning.


”Laktosfri kost är rolig. Laktosfritt protein kan också vara jättegott. Utifrån de här förutsättningarna ägnar vi på foodspring oss åt utvecklingen av laktosfri fitness food.”