Så här utvecklar vi vår tids mest revolutionerande livsmedel.
En etta av gräs
Vår bakgrund

Allt började när egg startade 2013. Vårt mål: Att ta träningstillskott till en ny nivå. Vårt ekomärkta proteinpulver har slagit ner som en bomb i branschen. Genom att använda mjölk från gräsbetande kor har vi rivit ner gamla förlegade strukturer. Och vi har fått träningsintresserade människor att tänka efter.

Nu är det dags att ta nästa steg. egg har blivit foodspring. Kvalitet som höjer ribban. Ännu mer.

En tvåa av gräs
Våra krav
"Kvalitet är inte bara ett tomt löfte för oss. Det är resultatet av hårt arbete."
Tobi & Philipp, foodsprings grundare
Nytta
Innehåll
Enkelt
Smak

Det finns massor av livsmedel. Men det handlar om så mycket mer. Om verklig nytta. Som att gojibär innehåller sju gånger så mycket C-vitamin som apelsiner. Att kokosolja tål betydligt högre temperaturer än olivolja. Att vakuumtorkning, i motsats till traditionellt torkad frukt, bibehåller 80 % av vitaminerna i vår Crunchy Fruits.

En trea av gräs
Vår filosofi

Från Berlin till resten av världen

Vår uppdrag innebär att vi börjar från start med varje ny produkt. För det krävs det storslagna idéer. Ren passion. Och de skarpaste hjärnorna inom varje område. Det hittar vi naturligtvis i Tyskland, med sin historia av berömda författare och tänkare. Och med den högsta levnadsstandarden i världen.

Nedåtgående pil

Passion för innovation

Vårt mål: Att vara ännu bättre än det som redan finns. Bättre när det gäller nytta, innehåll, enkelhet och smak. Det uppnår vi genom vårt laboratorium i Berlin. Med patenterade processer. Och tack vare våra näringsexperter, livsmedelskemister och processtekniker. I slutänden har du en produkt i handen, som verkligen tar dig till en ny nivå.

Våg och glas
Nedåtgående pil

Globalt regionalt

Kokosnötter från Filippinerna. Gojibär från bergsområdet Ningxia. Eller soja från Bodensjön. Vi använder endast råvaror som växt under naturliga förhållanden. För att hitta dessa råvaror ger vi oss för varje ny produkt ut på en spännande resa. För att hitta de bästa ingredienserna i hela världen. Och så långt det är möjligt, om de naturliga förutsättningarna finns, använder vi närproducerade råvaror direkt från vår egen bakgård.

Drakfrukt
Nedåtgående pil

Från resten av världen till Berlin

Kvalitet betyder olika för var och en av oss. Därför förlitar vi oss på godkända kvalitetsstandarder, såsom certifieringar från HACCP, ISO och BIO. Med målsättningen att alltid överträffa dessa standarder. Vår produktion sker där det är bäst för produktkvaliteten. Det innebär att 96 % av våra produkter (i mars 2016) tillverkas i Tyskland. Ett undantag är exempelvis vår Beef Jerky, som har en lång tillverkningstradition i Storbritannien, där det produceras av inhemska kor och bearbetas för hand. Vi kompromissar aldrig, varken om råvarornas kvalitet eller om tillverkningen. Därför får du en kvalitetsgaranti med var och en av våra produkter.

Hofgut Storzeln
Nedåtgående pil