Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Paleo

Vad kan man äta under en paleodiet? En hel del, tycker vi. Vår paleokonforma finest fitness food bevisar att det stämmer.


”För vår del innebär paleo även att råvarorna bearbetas så lite och så skonsamt som möjligt. Så får vi ut maximalt näringsvärde och naturlig smak. Så ofta det går även i ekologisk kvalitet.”


Paleodieten utgår från livsmedel som våra förfäder livnärde sig på redan under stenåldern. Grönsaker, frukt, nötter, frön samt fisk och kött är centrala. Industriellt socker, sädesslag, mjölkprodukter och kemikalier är helt förbjudna i paleo.

Det gör att det ofta är svårt att hitta passande snacks. Vårt finest fitness food i paleokvalitet är till stor hjälp och passar även perfekt till ditt paleonäringsschema om du vill bygga upp muskler eller gå ner i vikt.

Även våra nötter & bär är mycket mer än en enkel blandning. Varje bär och varje nöt är en näringsfysiologisk delikatess. Våra vita ekologiska chiafrön odlas ekologiskt under stränga kvalitetskontroller. Hur är det med paleoklassikern kokosolja? Även den är ekologisk. Och i rawfoodkvalitet. Självklart från rättvis handel. För att det ska löna sig dubbelt så mycket erbjuder vi även kokosoljan i ett prisvärt 4-pack.