Presentkort FÖR ÄLSKARE

“Omedelbart utskrivbart presentkort.”

3.9/5 11 Omdömen
3.9 5 11
foodspring Presentkort FÖR ÄLSKARE https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/27/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/180201-fs-giftcard-valentines-day-desktop.png
Presentkort FÖR ÄLSKARE
Ej tillgänglig
15€
Inkl. moms & plus Leverans
Alltid helt rätt
Alltid helt rätt
Giltig för hela produktsortimentet
Sista minuten present
Sista minuten present
Beställ, skriv ut, redo!
Stressfri shopping
Stressfri shopping
Ingen utgående giltighet & alltid inlösningsbar
finest fitness food
finest fitness food
För familj och vänner
Genomsnittligt kundomdöme
Inga recensioner på Svenska finns tillgängliga.
Vanliga frågor
Hur kan jag ta emot presentkortet?

Du kommer att ta emot ditt foodspring-presentkort via e-post direkt efter att beställningen är genomförd. För gästbeställningar kommer addressen som anges under betalningsprocessen att användas. Skriv ut PDF-filen (vi rekommenderar färgutskrift för bästa resultat) och ange ditt och mottagarens namn. Det bästa av allt? Inga fraktkostnader eller leveranstider!

Hur kan jag lösa in ett foodspring-presentkort?

Enkelt! På varje foodspring-presentkort finns en unik kod som mottagaren kan lösa in omedelbart. Ange det i användarkontoområdet Kontosaldo/ presentkort. Presentkortets värde sätts in på ditt kontosaldo och kan användas vid din nästa beställning. Viktigt: Före inlösning måste ett användarkonto. Gästkonton kan inte lösa in presentkort.

Vad mer behöver jag veta?

foodspring-presentkort kan användas för alla produkter. Presentkorten kan dock inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Gratis produkter och bonusförmåner beaktas inte när du inhandlar ett presentkort. När du löser in och handlar med presentkortet kan du ta del av gratis produkter och bonusförmåer som vanligt. Kontant betalning är inte möjligt.

Kommer nya teman att bli tillgängliga?

Förutom de redan tillgängliga teman kan du se fram emot fler säsongsmotiv. Var redo för fler nyheter!

Hur längre är presentkorten giltiga?

För alltid, såklart! På det sättet kan de lyckliga mottagarna ta sin tid att hitta fitness food som är mest lämplig för deras träning och näringsmål.