Presskontakt


pr@foodspring.com

Tel.: +49 30 208 499 100

Vårt pressmaterial med ytterligare

information om foodspring.

Ladda ner pressmeddelande-foodspring
Ladda ner pressbilder

Om oss


Vi på foodspring är nutritionister, träningsexperter och idrottare. Vårt gemensamma mål är att ta fram de mest naturliga och innovativa livsmedlen i vår tid. Oavsett om det gäller träningstillskott, functional food eller superfoods - vi tar livsmedlen till en ny nivå.

Vi kompromissar inte. Varken när det gäller kvalitet eller tillverkning. Därför är var och en av våra produkter ett kvalitetslöfte i sig. De bästa ingredienserna med en hållbar och skonsam hantering för näringsämnena.

Women's Health Logo

Spröda frukter

Oktober 2016 (Women's Health) ”Jag älskar jordgubbar och ananas – och här får jag båda i en påse! Tack vare den speciella vakuumtorkningen under 70 grader bevaras vitaminerna på bästa sätt. Dessutom är frukterna inte mjuka, utan superknapriga. Konstgjorda tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen behövs inte heller. Det gillar vi!"

GQ Logo

Superstars för viktnedgång

Oktober 2016 (GQ) "Protein från gräsbetesmjölk, kostfibern inulin från cikorearoten, L-karnitin och stevia. Ät som kvällsmat. Då går du snabbt ner på riktigt."

Vogue Logo

Grönfoder

Oktober 2016 (Vogue) "Gott i müsli, yoghurt eller smoothie: Superfood Greens."

Gala Logo

Full med nötter

Juli 2016 (Grazia) "En näve ner i en förpackning med Superfood är hälsosamt och ger dessutom hjärnan ett extra tillskott. Philipp Schrempp och Tobias Schüle, grundare till nya tyska fitnessfood-märket foodspring, lämnade labbet i Berlin i sökandet efter de bästa ingredienserna och reste världen runt: I deras ”Nötter & Bär”-mix (80 g-förpackning, ca 5 euro) hittar man pistaschnötter från Iran, paranötter från Bolivia och gojibär från Kina. Allt utan genteknik och tillsatser, men med ekologisk kvalitet."

InStyle Logo

Bäst smak + störst nytta

Juli 2016 (InStyle) "foodspring för in alla dessa komponenter under ett tak och skapar fitnessmat i tidens anda. På det unga företagets hemsida leder en Body Check, som tagits fram av experter, till den perfekta produktkombinationen för varje kund."

Glamour Logo

Frukt på språng

Maj 2016 (Glamour) "På språng och ingen plats i handväskan för en ananas? Det händer den bäste! För den dagliga fruktstunden kan du lita på ”Crunchy Fruits” från foodspring. 23 jordgubbar och ¼ ananas i en påse! Och tack vare vakuumtorkningen innehåller de hela 80 procent av sitt ursprungliga vitamininnehåll."

Men's Health Logo

Proteindrycker med chokladsmak i test

Mars 2016 (Men's Health)  "Bio Whey Protein från foodspring. Smakmässigt är denna proteinshake en dröm! Den otroligt naturliga chokladsmaken hos det här pulvret från foodspring imponerar rakt igenom. Inte sött men ändå perfekt för att tillgodose chokladsuget. Ett minus för löslighet och konsistens: Att skaka shaken blir till rena bicepsträningen för att verkligen lösa upp alla bitar. Och även näringsvärdena är utmärkta: Den i jämförelse med andra proteindrycker relativt höga fetthalten i den här chokladshaken är förlåten bara för att sammansättningen är så bra."

GQ-logga

Shake it, baby!

Juni 2015 (GQ) "De krämiga dryckerna, som förresten inte innehåller några ämnen från ägg, smakar otroligt gott. Jag gillar vanilj bäst. Det bästa är ändå hemsidan: Först måste man klicka sig igenom en "Body Check" [...] I like!", säger redaktören Constantin Hermann. Det var inte bara våra drycker utan också vår egenutvecklade Body Check som gjorde honom lyrisk.

GQ-logga

Ekologi - Power

Juni 2015 (Gala Men) "Därför använder jag sedan flera år proteindrycker som ett komplement till hälsosam kost under tuffa träningsperioder. De innehåller dock ofta hormoner eller antibiotika. Ett bra alternativ är produkterna från egg [foodspring], som det första proteinpulvret med ekomärkning." , säger redaktören Alexander Nebe. Han har testat vårt Ekologiskt Protein-pulver och är imponerad.