Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Sojafri fitness food

Vill du minska din sojakonsumtion? Eller är du känslig för soja? Det finns ett antal individuella anledningar till att dra in på soja i kosten.

Vanligtvis tar vi vår soja till foodspring-produkterna - som till exempel vår gröt - från lokal odling vid Bodensjön och från Österrike. Här odlas den av ett klassiskt familjeföretag enligt ekologiska och hållbara krav. Fytoöstrogener är ändå kvar? Nej, även dem minskar vi.

Om du ändå bestämmer dig att inte använda soja hittar du ett stort urval av fitness food och tillskott på foodspring.


”Vår sojafria fitness food har utvecklats av näringsexperter och passar till en sojafri kost. Ett sojafritt näringsschema kan vara bra vid allergier. En balanserad kost med naturliga livsmedel erbjuder många sojafria alternativ.”


Välj mellan 3K eller Shape Shake för en sojafri proteindryck, baka knaprigt proteinbröd och ät Protein Bars och Crunchy Fruits. Inte heller vårt Vegan Protein behöver soja och förser dig med nyttiga proteiner från ärtor, ris, hampa och solrosfrön.

CocoWhey är uppfriskande efter träningen och ger en proteinboost, jordnötssmör och ekologisk kokosolja bör få en fast plats i köket.

Våra sojafria tillskott som omega 3, kreatin och L-glutamin skyndar på dina framgångar före och efter träningen.

Soja i sig är inte onyttigt utan får pluspoäng för sin höga proteinhalt och sina omättade fettsyror. För människor som har problem med sköldkörteln kan soja påverka hormonnivåerna på ett negativt sätt. Har man en normalt fungerande sköldkörtel finns idag inga bevis för att det skulle ha en negativ påverkan. Uppsök läkare om du tror att du inte tål soja.